Voetbalquiz weer in `t Geveltje

test je voetbalkennis !!!

SCHAGEN – De Schager Voetbalquiz 2010 nadert met rasse schreden. Van 2 tot 4 juni wordt dit jaarlijkse voetbalkennisevenement gehouden in bar-dancing ’t Geveltje aan de Markt.De hoofdprijs is een reischeque, waarbij je je eigen voetbalreis kan samenstellen.
 
Laat je voetbalkennis gelden! En ook al ben je geen groot expert, het is altijd leuk om mee te doen. Iedereen weet wel een uniek historisch voetbalfeit, waarmee hij of zij respect en applaus kan afdwingen bij het publiek en de tegenstanders.
Er worden ook dit jaar tien voorronden gehouden. Op woensdag 2 juni en donderdag 3 juni. De voorrondeavonden beginnen op 2 en 3 juni om 20.00 uur,  De twee halve finales en de finale zijn op vrijdagavond 4 juni vanaf 20.00 uur.
De vertrouwde formule blijft van kracht: de vragen moeten worden beantwoord via een drukknopsysteem. Er wordt gespeeld met tweetallen, waarbij er per voorronde vijf teams tegen elkaar uitkomen. Het best scorende team per voorronde plaatst zich voor de halve finale, zodat er tien halve finalisten ontstaan.
Het prijzenpakket bestaat naast de reischeques voor een zelf samen te stellen voetbalreis uit een VIP-arrangement voor een wedstrijd van AZ, cadeaubonnen van Sport 2000 en Westerman Sportswear en een wedstrijd van Ajax. De voetbalquiz wordt omlijst met een verloting, waarin diverse prijzen te winnen zijn.
Er kunnen maximaal vijftig teams deelnemen. Duo’s kunnen zich aanmelden (inclusief een reserve en opgave van een teamnaam) per mail: voetbalquizschagen@live.nl of in ‘t Geveltje zelf aan de Markt.  Inschrijving kost 12,50 euro per team. Graag ook even vermelden welke dag(en) men absoluut niet kan dan wel een voorkeur voor heeft. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.
De organisatie van de Schager voetbalquiz bestaat uit Fred Volkers, Patrick Brakenhoff, Aart Nijssen, Roland Dwarswaard, Joop Schilder, Wilbert Korevaar en Ben Verkaar.
Bron ; www.schagenvandaag.nl
winnaars 2008 winnaars 2008