`t Geveltje schenkt de stichting KiKa € 3000,=

`t Geveltje 40 jaar jong !!!

Bar Dancing `t Geveltje schenkt de stichting KiKa € 3000,=

Bar Dancing `t Geveltje bestond 5 mei j.l. precies 40 jaar. Nico en Wil Brakenhoff begonnen toen met alleen het huidige voorcafè van `t Geveltje. Na ongeveer 1 jaar bleek het cafè eigenlijk al te klein, dus al snel werd de zaal erachter erbij betrokken. Er volgden vele verbouwingen om de zaak telkens maar weer groter te maken. Ook werd 8 jaar terug het voormalige cafè De Broertjes ( en daarvoor nog de Andrè Bar overgenomen. Tot dit gedeelte 3 jaar terug een ware metamorfose en de naam De Gevel kreeg. Dit is geworden tot een prachtig hip en sfeervol onderdeel van het bedrijf.
Ter ere van 40 jaar `t Geveltje werden er 2 grote feesten gegeven op 6 en 7 mei. Er werd aan de gasten i.p.v. bloemen een donatie gevraagd voor de stichting KiKa (kinderen kankervrij). Deze stichting probeert geld bij elkaar te brengen voor onderzoek waarmee versneld therapieën beschikbaar worden gemaakt voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.
Afgelopen week kreeg de stichting KiKa uit handen van Nico en Wil Brakenhoff een cheque ter waarde van € 3000,=. Een geweldig mooi bedrag dat door de gasten is bijeengebracht.

Op de foto ziet u Wil, Patrick en Nico Brakenhoff met mevrouw Holvast die de cheque uit naam van Kika in ontvangst nam.