Schager Talentenjacht weer van start

Sta jij met je band volgend jaar op het AB Popweekend ???

Schager Talentenjacht heeft de eerste 2 finalisten !
Vrijdagavond 4 November was de eerste voorronde van de Schager Talentenjacht. Opvallend aan deze eerste editie was dat het niveau van de artiesten erg hoog was . De jury heeft uiteindelijk de zangeres Saskia Mihoubi en de geweldige soulband Cpt Hank & Soulpatrol een plek gegeven voor de finale op Vrijdag 4 Mei. De volgende voorronde is Vrijdag 2 December ! Bar Dancing `t Geveltje geeft muzikanten de kans om hun kwaliteiten te laten zien op het podium. De ultieme hoofdprijs is dat men mag om optreden tijdens het
AB Popweekend , een evenement wat jaarlijks bezocht word door 35.000 mensen ! Nieuw dit jaar is dat de Talentenjachten telkens op de eerste Vrijdag van de maand zullen worden gehouden Wij vangen aan met de eerste op Vrijdag 4 November 2011 tot en met de Finale op Vrijdag 4 Mei 2012.

`t Geveltje organiseert dit jaar wederom de Schager Talentenjacht. De eerste voorronde is op vrijdagavond 4 November 2011. Vervolgens elke 1e Vrijdag van de maand tot en met de Finale op Vrijdag 4 Mei 2012
De Schager Talentenjacht is inmiddels een veelbezocht evenement, waarbij kandidaten uit het hele land hun muzikale talenten ten gehore brengen.
Zowel bands als solisten / duo’s kunnen deelnemen aan de Schager Talentenjacht,
waarbij de muzikale voorkeur geen rol speelt. Bands en solisten / duo’s mogen 3 nummers verzorgen tijdens de voorrondes.
De organisatie van deze  grote talentenjacht heeft ook dit jaar weer fantastische prijzen in het verschiet. Zoals ieder jaar mag de beste band het felbegeerde AB Popweekend Podium betreden om het AB Popweekend te openen en krijgt een opnamedag in studio LIFRAmusic van Frank Telleman. De beste solist of duo krijgt een geldprijs van € 200,--.
De organisatie is in handen van Martin Snaas, Peter Boersen, Anita Plas, Rob van Nimwegen van Channel Sound Service , en natuurlijk Patrick Brakenhoff van Bar-Dancing ’t Geveltje.
Het geluid wordt verzorgd door Channel Sound Service uit Schagen.

De presentatie is ook dit jaar in handen van Peter Meijer. Peter is in Schagen zeker geen onbekende. De meeste kennen hem als de zingende Tegelzetter en van de “Subtoppers”.
Denk jij dat je genoeg talent hebt of vind jij dat je de beste Band bent uit de omgeving?
Geef je dan nu op voor de Schager Talentenjacht!!
via deze link ;inschrijven Schager talentenjacht (mailto:schagertalentenjacht@channelsound.nl)