Schager Voetbalquiz 2013 in `t Geveltje

Woensdag 5, Donderdag 6 en Vrijdag 7 Juni

Doe mee met de Schager Voetbalquiz 2013
Welke eredivisiespeler stond dit seizoen het vaakst buitenspel? Voor de hoeveelste maal op rij werd Ajax het afgelopen seizoen landskampioen? Hoeveel jaar speelde VV Schagen ooit in de eerste klasse KNVB? Het zouden zomaar drie vragen van de Schager Voetbalquiz kunnen zijn, die van 5 tot en met 7 juni 2013 in bar-dancing ’t Geveltje aan de Markt in Schagen wordt gehouden.
Makkelijke en moeilijke vragen wisselen elkaar af tijdens deze voetbalkennisquiz, die al jaren een begrip in de regio is. De deelnemers krijgen verschillende soorten vragen voorgeschoteld: mondelinge vragen, fotovragen en videofragmenten. Met daarbij opgesteld ook diverse vragen over de regionale voetbalclubs. Lees het hele artikel......
De Schager Voetbalquiz trapt op woensdag 5 juni in de achterzaal van ’t Geveltje af met de eerste voorrondeavond. Aanvang 20.00 uur. Donderdag 6 juni volgt om 20.00 uur de tweede en laatste voorrondeavond. Er worden maximaal tien voorrondes gehouden, verdeeld over twee dagen.
De finale staat gepland op vrijdagavond 7 juni. Vanaf 20.00 uur zijn eerst de twee halve finales, waarna later op de avond als apotheose de finale gepland staat.
De beste vijf koppels strijden hierin om een reischeque, waarmee zelf een voetbalreis kan worden samengesteld. Andere prijzen zijn o.a. een VIP-arrangement naar een wedstrijd van AZ, 2 kaarten + zakgeld voor een competitiewedstrijd van Ajax en Sportbonnen van Sport 2000.
De vragen worden beantwoord via een drukknopsysteem. Men speelt in tweetallen, waarbij er per voorronde maximaal vijf teams tegen elkaar uitkomen. Het best scorende team per voorronde plaatst zich voor de halve finale.
Duo’s kunnen zich aanmelden per mail: voetbalquizschagen@live.nl of in ‘t Geveltje zelf aan de Markt in Schagen. Inschrijving kost 12,50 euro per team.
De organisatie De organisatie