Nick & Simon op vrijdag 7 december 2007 in ’t Geveltje

Op vrijdag 7 december 2007 treden Nick & Simon op in ’t Geveltje te Schagen. Deze populaire formatie uit Volendam gaat dan weer een spetterend optreden verzorgen in Bar Dancing ’t Geveltje.
Het voor- en na programma is in handen van Mijn Oomes en Ik.
-----
Nick & Simon hebben een nieuwe single uit genaamd “Pak maar mijn hand”. Deze single is de titeltrack van de film “De Scheepjongens van Bontekoe”.
Het nieuwe album van Nick & Simon  heet “Vandaag”  en kwam de album top 100 binnen op  nummer één. Ook heeft het debuut album “Nick & Simon” ondertussen al platina behaald.
Nick en simon winnen TMF Borsato award
De Borsato award is dit jaar gegaan naar Nick en Simon, hiermee lieten ze Van Velzen, Dennis en Stevie Ann achter zich en gingen er met het felbegeerde beeldje vandoor.
Het is de eerste keer dat deze award wordt uitgereikt
DE THEATER TOER 2008
Zoals het er nu uitziet zijn alle theaters weer terug van vakantie begin september en dan zal ook de losse verkoop starten voor hun theater
optredens waar ze zullen worden begeleid door een fantastische live band.
Dus vanaf 3 september bellen met de theaters, maar haast je want er zijn nog maar weinig kaarten beschikbaar.
As zaterdag gaan Nick & Simon weer beginnen met opnieuw een enorme reeks concerten waarbij langzamerhand steeds meer nummers van hun nieuwe album te horen zullen zijn. Dat wordt genieten.
Nick & Simon in ’t Geveltje Nick & Simon in ’t Geveltje