Voetbalquiz in `t Geveltje

SCHAGEN - Voor de derde keer op rij wordt de Schager voetbal quiz weer georganiseerd. Op 3,4,5 en 6 juni zal het spektakel weer plaatsvinden in ’t Geveltje te Schagen. Hoofdprijs is wederom een mooie voetbalreis en daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen.
 
Er zijn al weer bijna 800 topvragen geselecteerd, wij zijn er klaar voor dus schrijf je in. Wees niet bang en laat je voetbalkennis gelden. En ook al ben je geen groot expert, het is altijd leuk om mee te doen. Iedereen weet wel een uniek historisch voetbalfeit, waarmee hij respect en applaus kan afdwingen bij het publiek en de tegenstanders

Concept is onveranderd. Er kunnen 50 teams meedoen, bestaande uit 2 personen. Er worden tien voorrondes gespeeld, verdeeld over dinsdag 3 juni (drie ronden), woensdag 4 juni (drie rondes) en donderdag 5 juni (vier rondes). Het best scorende team per voorronde gaat door naar de halve finale. Op vrijdag 6 juni worden vervolgens de halve finales en finale gespeeld. De gehele quiz wordt gespeeld met het bekende drukknopsysteem. Inschrijfgeld is 12,50 euro per team.
Dus meld je aan en stuur een reply naar dit adres, voetbalquizschagen@live.nl  Graag volgende in de mail vermelden:
- de namen van de 2 deelnemers
- teamnaam
- eventuele dagen dat er niet deelgenomen kan worden
- telefoonnummer van deelnemers voor eventuele telefonische bevestiging van deelname.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet.

Groet,

Organisatie Voetbalquiz Schagen

PS stuur deze mail ook door naar vrienden en kennissen die ook graag hun kennis willen laten zien.